На Полтавщині крафтовий виробник виготовляє джем для сніданку
На Полтавщині крафтовий виробник виготовляє джем для сніданку

На Полтавщині крафтовий виробник виготовляє джем для сніданку

Лінійка продукції Endorfine від крафтового виробника з Полтавщини наразі складається з 12 позицій — 8 видів джемів, варення, з них 1 конфітюр, і 4 соуси від солодких до гострих. Також мають сироп із соснових шишок.

Про це AgroPortal.uaрозповів засновник крафтового виробництва Роман Камалетдінов.

Він зазначає, що серед покупців найбільш популярні апельсиновий джем із лавандою, полуниця-ревінь-м’ята, вишня з волоським горіхом, грушеве варення з прянощами, груша-манго з анісом та вишневий соус. 

«Проаналізувавши наших конкурентів, виявили, що всі вони позиціонують себе однаково — ми ручні, натуральні, з унікальними смаками, красиві, крафтові тощо. Чим би ми відрізнялися від них — іншою назвою та дизайном етикетки? Тож провели дослідження, опитування клієнтів офлайн і виявили такий інсайт для себе, що більшість людей вживають джем зранку. Так Endorfine став джемом для сніданку», — розповідає Роман Камалетдінов. 

Сьогодні продукція Endorfine на 70% складається з вітчизняних інгредієнтів. Половина сировини українського виробництва — це смородина, вишня, слива, томати, фрукти, овочі, які використовуються для соусів, цукор. А ось екзотика — імбир, апельсин, лимон — це вже, відповідно, імпортна сировина. Соснова шишка йде з Карпат. Тара використовується українська, етикетки місцевого виробництва, а от кришка теж імпортна. 


Тетяна Ярмоленко, AgroPortal.ua

Джерело матеріала
loader
loader