Пропонуємо вам рецепт вишуканої страви зі свинини, яка готується без заморочок, а на смак виходить чудовою. Вам знадобляться прості інгредієнти і впорається з такою стравою будь-яка господиня.
До речі, замість свинини ви можете використовувати і куряче філе, повідомляє Главред з посиланням на yulia_smachno_tyt.
Свинина під шубкою - рецепт
Інгредієнти:
Наріжте свинину на пластинки і відбийте молоточком, посоліть і поперчіть.
Викладіть м'ясо на форму, застелену пергаментом, і змастіть гірчицею.
Зверху на м'ясо відправте нарізаний на пластинки помідор і зробіть сіточку з майонезу.
Рясно посипте страву натертим сиром і запікайте за температури 200 градусів 20 хвилин, прикривши пергаментом.
Потім приберіть пергамент і тримайте м'ясо в духовці ще 10 хвилин до рум'яної скоринки.
Приємного апетиту!
Вас може зацікавити: