Для чого натирати столові прибори попелом: ефект від бабусиного методу здивує
Для чого натирати столові прибори попелом: ефект від бабусиного методу здивує

Для чого натирати столові прибори попелом: ефект від бабусиного методу здивує

Деревний попіл, яким натирають столові прибори, має кілька вагомих переваг.

Ви дізнаєтесь:

Столові прибори з часом втрачають презентабельний вигляд і повернути їм чистоту та блиск не так просто. Навіть не усі професійні засоби можуть впоратися із цим завданням.

Главред дослідив, що насправді є простий стародавній метод, як позбутися від застарілого жиру і подряпин на виделках, ложках і ножах. Як пише Times of India, у цьому допоможе звичайний попіл.

"Попіл є одним з найдавніших відомих нам природних очищувачів. Ще до винаходу засобу для миття посуду попіл широко використовувався для чищення посуду. Він допомагає в очищенні посуду, позбавляє від запаху і навіть дезінфікує його", - йдеться у статті.

Для того, щоб повернути приборам вигляд нових потрібно посипати попіл на них та потерти губкою, яка змочена у теплій воді. Декілька хвилини роботи і виделки та ножі будуть знову блистіти, а від забруднень не залишиться найменшого сліду.

Більше новин:

Що відомо про видання Times of India

Times of India - індійська англомовна щоденна газета та цифрове новинне медіа, що належить і управляється The Times Group. Це четверта за тиражем газета в Індії та найпопулярніша англомовна щоденна газета у світі. В опитуванні 2021 року Інститут Рейтер визнав TOI найдовіренішим медіа-брендом серед англомовних користувачів онлайн-новин в Індії, повідомляє Вікіпедія.

Джерело матеріала
loader