Просто, але дуже смачно: цікавий варіант бутербродів зі шпротами на Новий рік
Просто, але дуже смачно: цікавий варіант бутербродів зі шпротами на Новий рік

Просто, але дуже смачно: цікавий варіант бутербродів зі шпротами на Новий рік

Такий перекус стане хітом на вашому святковому столі.
Час приготування Час приготування: 15 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 5 хв
Порції Порції 8 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

До Нового року залишились лічені дні, тому господиням вже час думати, чим пригощати гостей за святковим столом. Зокрема, бутерброди – це невід’ємна частина будь-якого застілля.

Главред знайшов для вас цікавий рецепт бутербродів зі шпротами та салатом з плавленого сирка, яким поділилась Мирослава Пекарюк.

Бутерброди зі шпротами – рецепт:

Інгредієнти:

Приготування:

Тостовий хліб потрібно розкатати качалкою, та запекти у духовці при 180°C близько 5 хвилин.

Для намазки яйця, плавлений сир, часник натріть на дрібній тертці, додайте майонез та все добре перемішайте.

Намазайте готовий хліб намазкою, додайте шпроти, мариновані огірки. Смачні та красиві бутерброди готові!

Рецепт незвичайних бутербродів зі шпротами – відео:

@kudriava.food Бутерброди зі шпротами та салатом з плавленого сирка ? Обожнюю ці прості, але такі смачні поєднання!? Сьогодні пропоную вам приготувати ці апетитні бутерброди, які будуть ідеальним доповненням до святкового столу ❄️ Інгредієнти для салату (намазки): ? яйця 5 шт ? плавлений сир 2 уп ? 2 зубчики часнику ? 3 ст. л. майонезу Приготування: 1. Запікаємо тостовий хліб у духовці при 180°C близько 5 хвилин. 2. Готуємо намазку: яйця, плавлений сир, часник і майонез – все добре перемішуємо. 3. Намазуємо готовий хліб намазкою, додаємо шпроти, мариновані корнішони та прикрашаємо петрушкою. Ось і все — смачні та красиві бутерброди готові! ? Такий перекус точно стане хітом на вашому святковому столі! ❄️ #фудблогукраїнською#kudriavafood#закуски#бутербродизішпротами♬ оригінальний звук - Мирослава Пекарюк
Просто, але дуже смачно: цікавий варіант бутербродів зі шпротами на Новий рік
Що можна і не можна ставити на стіл на Новий рік 2025 / Інфографіка: Главред

Читайте також:

Хто така Мирослава Пекарюк?

Мирослава Пекарюк - учасниця кулінарного телешоу "Мастершеф" з Івано-Франківська. Мирослава обожнює готувати м'ясо та салати, поєднувати цікаві смаки. Мріє в майбутньому випустити свою книжку та ділитися крутими рецептами в соцмережах.

Джерело матеріала
loader
loader