Смачна кутя – це основа різдвяного застілля, а секрети її приготування передаються із покоління у покоління. Одним з популярних додатків до куті є мед, і 24 Канал підкаже, коли краще його додавати у страву.
Коли додавати мед у кутю
В який би спосіб ви не готували кутю, щодо меду існує єдине універсальне правило: додавати його потрібно наприкінці. В ідеалі, коли страва трішки охолоне.
Різдвяна насолода / Фото "Я – шеф-кухар"
У такий спосіб мед збереже свої корисні властивості, а регулювати смак буде дуже легко. До речі, запам'ятати це правило допоможе народна приказка "Не передати куті меду". Вона підказує, що всьому потрібно знати міру, а найлегше це робити, коли все майже готове.
Пампухи не вберуть олію при смаженні: який інгредієнт з цим допоможе.
Покладіть відомий аптечний засіб у ванну — забудете про плісняву: ефективно працює на 100%
TSN
Як смачно приготувати куряче філе: рецепт від переможця "Мастер Шеф"
Политека
Три лайфгаки, які в рази прискорять процес приготування голубців
TSN
Ця подача вразить всіх: готуємо трендовий новорічний десерт "Шишки" з кількох інгредієнтів
24tv
У Гарварді назвали вид невдач, які є запорукою успіху
24tv
Найбільш розсудливі знаки Зодіаку: астрологи склали рейтинг
Политека
GREEN DAY PREMIUM BRAND. Еволюція продовжується
Корреспондент