Салат із копченою ковбасою та корейською морквою: рецепт смачної та ситної страви
Салат із копченою ковбасою та корейською морквою: рецепт смачної та ситної страви

Салат із копченою ковбасою та корейською морквою: рецепт смачної та ситної страви

За бажання такий салат можна поставити і на святковий стіл.

Такий салат іноді називають "Венеція", але чому — невідомо. Нічого італійського в ньому немає. Але є прості та смачні інгредієнти, тож і сам салат виходить дуже смачним і ситним. Ставити його в холодильник надовго не рекомендується, краще приготувати і відразу подавати на стіл. Фокус розповість, як його приготувати.

Салат із копченою ковбасою

Інгредієнти:

  • варено-копчена ковбаса — 200 г;
  • морква по-корейськи — 170 г;
  • консервована кукурудза — 220 г;
  • свіжий огірок — 150 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • майонез — 60 г;
  • сіль, петрушка — за смаком.

Спочатку підготуйте інгредієнти для салату. Варено-копчену ковбасу наріжте кружечками завтовшки 5 мм, а потім маленькими кубиками. Перекладіть у велику миску.

Моркву по-корейськи викладіть на кілька шарів паперових рушників, щоб увібралася зайва рідина. Потім перекладіть на дошку і наріжте.

Консервовану кукурудзу відкиньте на сито, щоб стекла рідина. Свіжий огірок наріжте маленькими кубиками.

Твердий сир для салату натріть на середній або великій тертці. Петрушку дрібно наріжте.

Додайте в миску до ковбаси моркву по-корейськи, консервовану кукурудзу, свіжий огірок, петрушку та твердий сир. Посоліть за смаком. Додайте майонез і перемішайте. І одразу подавайте на стіл.

Читайте також:

Салат із куркою та нутом: рецепт ситної страви для буднів і на свято

На святковий стіл: рецепт салату "Мімоза" зі скумбрією

Хіт святкового столу: три незвичайні варіанти салату "Олів'є"

Джерело матеріала
loader