З цим маринадом навіть тверде м'ясо стане м'яким і танутиме в роті
З цим маринадом навіть тверде м'ясо стане м'яким і танутиме в роті

З цим маринадом навіть тверде м'ясо стане м'яким і танутиме в роті

Важливо лиш обрати правильний маринад. І 24 Канал з посиланням на Daily News пропонує спосіб маринування м'яса, який стане вашим фаворитом.

Молочний маринад для м'яса

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– дві склянки молока (3,2%)
– кілька зубків часнику
– 4 столові ложки цукру
– сіль та перець – до смаку

Приготування:

  1. В молоко додайте цукор, сіль та чорний мелений перець. Закип'ятіть та охолодіть.
  2. Наріжте м'ясо на шматки, натріть сіллю, часником, а потім залийте охолодженим кип'яченим молоком з розчиненим цукром.
  3. Залиште м'ясо маринуватися протягом 3 годин.

Молочний маринад, яке зробить ваше м'ясо особливо м'яким готовий!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як смачно потушкувати опеньки в сметані – вони чудово підійдуть до м'яса.

Джерело матеріала
loader
loader