Помідори – важливий елемент в нашій повсякденній кулінарії, особливо – для салатів. Взимку їх плоди мають не такий насичений смак, але це можна виправити, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Як надати "зимовим" помідорам насичений смак
Якщо смак помідорів вам виглядає недостатньо насиченим, то ще не все втрачено. Спочатку нарізаємо їх як для салату. Трішки солимо та додаємо чайну ложку цукру.
Особливий смак / Фото Pixabay
Після цього поливаємо олією і трішки перемішуємо. Залишаємо на 10 хвилин. За цей час помідори стануть більш ароматними, а їх смак – насиченим.
Ось і все! Далі використовуйте їх у своїх улюблених рецептах, а особливо вони смакуватимуть у салаті.
Його можна зробити, навіть коли гості вже прийшли: популярний салат"Тріо", який обожнюють за поєднання смаків.