Як у дитинстві: готуємо "Горішки" зі згущенкою за бабусиним рецептом
Як у дитинстві: готуємо "Горішки" зі згущенкою за бабусиним рецептом

Як у дитинстві: готуємо "Горішки" зі згущенкою за бабусиним рецептом

Спосіб приготування нескладний, але для випікання "шкаралупок" необхідно використовувати спеціальні форми. Як приготувати смачні "Горішки" зі згущеним молоком за бабусиним рецептом, розповідає 24 Канал з посиланням на shuba.

    "Горішки" зі згущеним молоком – рецепт

    • Час: 2 години
    • Порції: 10


    – м
    – ц
    – с
    – з
    – о

    Приготування:

    1. У мисці перемішайте яйця і цукор. Додайте розм'якшене вершкове масло, розімніть шматочками виделкою.
    2. Додайте соду і поступово підсипайте борошно і замішуйте тісто спочатку ложкою, а потім руками. Місіть доти, доки тісто не перестане липнути до рук.
    3. Відщипуйте невеликі кульки, розміром трохи менше волоського горіха.
    4. Тепер візьміть форму для приготування кондитерських горіхів, добре її розігрійте над газовою конфоркою. Перед закладанням першої порції добре змастіть форму олією.
    5. Викладіть кульки тіста в одну з половинок і притисніть до другої. Готуйте на газу з двох сторін по 3 – 4 хвилини. Готові "шкаралупки" викладайте на тарілку для остигання.
    6. Коли горіхи повністю охолонуть, наповніть їх начинкою – вареним згущеним молоком. Підрівняйте боки горішків ножем і скріпіть по 2 половинки. Смачного!

    Сподобався десерт? Ось ще легкий і швидкий рецепт шоколадного мармурового печива з тріщинками.

      Джерело матеріала
      loader