Куряче філе з овочами під сиром: як зробити м'ясо соковитим та смачним
Куряче філе з овочами під сиром: як зробити м'ясо соковитим та смачним

Куряче філе з овочами під сиром: як зробити м'ясо соковитим та смачним

Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як зробити дуже соковите філе з овочами.

Простий рецепт дозволить приготувати соковите м'ясо, ароматні овочі та плавлений сир, які гармонійно доповнюють одне одного. Курка, запечена з овочами, підійде і для повсякденної вечері, не буде жирною та надто насиченою.

Потрібні такі інгредієнти:

  • Три філе курки
  • 20 мл ароматної олії
  • Сіль та чорний перець – за смаком
  • Один кабачок
  • Один баклажан
  • Один помідор
  • Одна цибулина
  • 70 г твердого сиру

Покрокове приготування:

Філе ретельно промийте та обсушіть. Потім нанесіть ароматне масло з часником і базиліком, додайте сіль та чорний перець, ділиться "Мастер Шеф" Глинська.

Овочі також вимийте та наріжте кільцями. У кожному філе зробіть глибокі надрізи та вставте в них овочі.

"Мастер Шеф" Глинська додала, зверху посипте блюдо тертим сиром, який розплавиться при запіканні та створить апетитну скоринку.

Поставте куряче філе з овочами в розігріту до 190 градусів духовку і випікайте близько 25-30 хвилин до золотистої скоринки.

Щоб філе вийшло ще соковитіше, можна замаринувати його за півгодини до запікання в ароматній олії з травами. Це не лише покращить смак, а й збереже м'якість м'яса, порадила "Мастер Шеф" Глинська.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader