Як бісквіт, але швидше і легше: рецепт повітряного пирога на щодень – готуємо в мікрохвильовці
Як бісквіт, але швидше і легше: рецепт повітряного пирога на щодень – готуємо в мікрохвильовці

Як бісквіт, але швидше і легше: рецепт повітряного пирога на щодень – готуємо в мікрохвильовці

Цей рецепт можна вважати справжнім подарунком для господинь. Цей пиріг виходить дуже повітряним та ароматним. 24 Канал пропонує приготувати його за рецептом порталу "На пенсії".

Рецепт повітряного пирога

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 120 грамів борошна;
– 30 грамів какао;
– 90 грамів цукру;
– 1 чайна ложка соди;
– дрібка солі;
– 70 мілілітрів олії;
– 150 мілілітрів молока;
– 2 яйця;
– 1 столова ложка 9%-ного оцту.

Приготування:

  1. Змішайте борошно, какао, цукор, соду та дрібку солі. Додайте олію, молоко та яйця й ретельно перемішайте до однорідної маси, використовуючи віночок чи звичайну вилку – міксер не знадобиться.
  2. На завершальному етапі додайте оцет і ще раз перемішайте.
  3. Перелийте тісто у скляну чи керамічну форму діаметром 18 – 20 сантиметрів. Поставте форму в мікрохвильову піч на 7 хвилин при потужності 800 Вт.
  4. Вийміть пиріг з мікрохвильовки та дайте йому охолонути, перш ніж діставати з форми.
  5. Можете розрізати пиріг на коржі та перемазати кремом на свій смак або подавати його до чаю, нарізавши порційними шматочками.

Смачного!

Їх зробити легше, ніж піти у магазин: рецепт апетитних рогаликів.

Джерело матеріала
loader