Швидко та без зайвого клопоту: мариновані печериці, які можна смакувати вже за 30 хвилин
Швидко та без зайвого клопоту: мариновані печериці, які можна смакувати вже за 30 хвилин

Швидко та без зайвого клопоту: мариновані печериці, які можна смакувати вже за 30 хвилин

Це можна зробити всього за 30 хвилин. Тож як швидко замаринувати печериці, які можна подати як самостійну закуску, так і до святкового столу, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.

Швидкий рецепт маринованих печериць

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 500 грамів печериць
– 100 мілілітрів оцту 6%
– 200 мілілітрів води
– 2 столові ложки цукру
– 1 столова ложка солі
– 3 зубчики часнику
– 1 лавровий лист
– 1 чайна ложка чорного перцю горошком
– 2 столові ложки оливкової олії
– свіжа зелень – за бажанням

Приготування:

  1. Спершу очистьте печериці та злегка відваріть їх у киплячій підсоленій воді протягом 5 – 7 хвилин. Потім відкиньте на друшляк і дайте охолонути.
  2. Тим часом приготуйте маринад. У каструлю налийте воду, оцет, додайте цукор, сіль, лавровий лист, часник і перець горошком. Доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні 5 хвилин. Додайте оливкову олію та перемішайте.
  3. Залийте теплим маринадом відварені печериці, перемішайте і залиште настоюватися на 20 – 30 хвилин. Мариновані печериці будуть готові до подачі вже за пів години.

Сподобався рецепт? Як приготувати сирно-часниковий хліб за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.

Джерело матеріала
loader