Як приготувати фриттату: ситний омлет із сиром та овочами
Як приготувати фриттату: ситний омлет із сиром та овочами

Як приготувати фриттату: ситний омлет із сиром та овочами

Учасниця суперфіналу кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Рябенко розповіла, як зробити смачний сніданок без проблем.

Фріттата - ідеальний сніданок для всієї родини, в його основі - яйця, овочі, сир та ароматні трави, а для приготування потрібна сковорода, яку можна ставити в духовку.

Інгредієнти :

  • Бекон - 120 г
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Зелена цибуля - 4-5 шт.
  • Стручкова квасоля - 100 г
  • Яйця - 7 шт.
  • Пармезан - 100 гр
  • Моцарела (м'яка) — 1 шт.
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжий базилік - 2-3 гілочки

Приготування:

Наріжте невеликими шматочками бекон і обсмажте на середньому вогні в сковороді. Додайте до бекону нарізаний смужками солодкий перець. Обсмажуйте його разом із беконом близько 5 хвилин.

У сковороду додайте стручкову квасолю, нарізану зелену цибулю і дрібно нарізане листя базиліка. Обсмажуйте суміш ще 2 хвилини.

В окремій мисці збийте яйця з додаванням солі та перцю. Додайте натертий пармезан в яєчну суміш і перемішайте. Влийте яєчну суміш в сковороду, рівномірно розподіліть по овочах і бекону.

Наріжте м'яку моцарелу тонкими скибочками та викладіть її зверху на яйця. Переставте сковороду в заздалегідь розігріту до 180 °C духовку і запікайте омлет близько 15 хвилин, доки яйця не схопляться, а сир не розплавиться.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Майстер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату із помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader