"Куряче філе під шубкою": бомбічний рецепт смачної вечері
"Куряче філе під шубкою": бомбічний рецепт смачної вечері

"Куряче філе під шубкою": бомбічний рецепт смачної вечері

Рецепт ситної страви на всі випадки життя.
Час приготування Час приготування: 40 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 15 хв
Порції Порції 4 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування курячого філе, яке можна подати, як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл. Чудова страва, яка урізноманітнює ваше меню, до того ж виходить дуже ситною.

До речі, nata.cooking рекомендує подавати таке філе під шубкою гарячим.

Куряче філе під шубкою - рецепт

Інгредієнти:

Куряче філе розріжте вздовж на дві частини, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.

Відправте м'ясо у форму для запікання, змастіть олією, посипте спеціями.

Натріть відварене круто яйце, наріжте помідор на дрібні кубики, нарубайте зелень.

Пересипте підготовлені інгредієнти в загальну миску, додайте натертий твердий сир (1/3 від загальної кількості), подрібнений зубчик часнику.

Заправте все сметаною або йогуртом, посоліть, поперчіть і перемішайте.

Приготовану шубку відправляємо на філе і запікаємо за температури 180 градусів 30 хвилин.

Тепер посипте сиром, що залишився, і запікайте ще 10 хвилин.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати куряче філе під шубкою:

Хто така nata.cooking?

nata.cooking - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На nata.cooking підписані понад 40 тисяч користувачів соцмережі Instagram.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader