Замороження війни чи багато зброї: яким буде план дій Трампа, якщо він виграє вибори
Замороження війни чи багато зброї: яким буде план дій Трампа, якщо він виграє вибори

Замороження війни чи багато зброї: яким буде план дій Трампа, якщо він виграє вибори

Про це 24 Каналу розповів виконавчий директор Renew Democracy Initiative Уріель Епштейн. Видається, що команда Трампа взагалі не має конкретного плану щодо війни в Україні.

Чого очікувати від Трампа

Як наголосив Епштейн, тут можна говорити лише про ймовірні варіанти розвитку подій. Зараз схоже на те, що його команда конкретно не знає, що взагалі робити. І важливо, що тут можна вплинути на його позицію.

Ми дивимося на ймовірності. Щось більш ймовірне, щось менш. Можливо, з Трампом зустрінеться якийсь мільярдер і переконає, що підтримка України є вигідна Трампу. Чи можливо це? Так. Чи ймовірно? Не думаю,
– сказав Епштейн.

Можна також глянути на заяви представників його команди. До прикладу, колишня представниця Демократичної партії, яка зараз перебуває в команді Трампа, Тулсі Габбард говорила, що Сполучені Штати спровокували Росію. А телеведучий Такер Карлсон взагалі поширює російську пропаганду.

В Республіканській партії була своєрідна "громадянська" війна. І, на жаль, рейганівські республіканці її програли. Тому там зараз більш впливові люди, які підтримують Путіна,
– вважає Епштейн.

Нагадаємо, нещодавно кандидат у віцепрезиденти США Джей Ді Венс заявив, що Україна варто було б відмовитися від окупованих територій, аби припинити війну з Росією. В Україні неодноразово наголошували, що не будуть торгуватися територіями. Також Президент Володимир Зеленський заявив, що не підтримує ідею замороження війни. Необхідна мирна угода з покаранням для агресора і гарантіями для України. Колись вже було замороження війни – і Росія все одно напала у 2022 році.

Теги за темою
Дональд Трамп Україна – Росія
Джерело матеріала
loader
loader