Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 28 жовтня
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 28 жовтня

Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 28 жовтня

Ворог продовжує завдавати ударів по цивільним об’єктам Харківської області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Сьогодні о 03:17 окупанти завдали по території лісопаркової зони міста Харків. Обстріл з влучанням в землю. Інформація щодо постраждалих не надходила.

О 02:18 зафіксовано влучання ворожого боєприпасу у 9 поверховий житловий будинок у місті Харків. Внаслідок удару частково зруйновані стіни на 9-му поверсі. Постраждали 7 людей.

О 20:45 внаслідок ворожого обстрілу міста Харків пошкоджено 21 приватний будинок та 4 автомобілі. Постраждали 6 людей.

О 20:40 зафіксовано влучання ворожого КАБ у відкриту ділянку на території приватного домоволодіння у місті Харків. Частково зруйновано приватні житлові будинки, пошкоджено прибудинкові споруди, готель, багатоквартирний житловий будинок, адмінбудівлю.

Близько 03:30 ворог обстріляв місто Чугуїв. Внаслідок удару горіла господарча споруда. Постраждали 8 осіб, з них 5 дітей – всі від госпіталізації відмовились.

Вчора об 11:18 у селі Кругляківка Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будинок.

О 10:25 у місті Куп’янськ внаслідок артобстрілу пошкоджено будівлі приватного підприємства.

«В районі населеного пункту Вовчанськ на Харківському напрямку, за минулу добу, відбулося чотири ворожих штурми позицій наших захисників. На Куп’янському напрямку відбулося 20 атак окупантів. Сили оборони відбивали наступальні дії противника у бік Кіндрашівки, Синьківки, Колісниківки, Кругляківки, Лозової, Загризового, Першотравневого та Вишневого», – розповів Олег Синєгубов.

В результаті посилення евакуаційних заходів з Купʼянського та Борівського напрямків за добу евакуйовано 54 особи, в тому числі 9 дітей, додав начальник Харківської ОВА.

Джерело матеріала
loader