Шовковський назвав гравця, який провалив гру з Шахтарем
Шовковський назвав гравця, який провалив гру з Шахтарем

Шовковський назвав гравця, який провалив гру з Шахтарем

Поєдинок на стадіоні імені Валерія Лобановського закінчився внічию з рахунком 1:1. Господарі врятувалися від поразки на 87-й хвилині зустрічі.

Післяматчевий коментар Шовковського

Головний тренер "біло-синіх" Олександр Шовковський підбив підсумки гри в післяматчевому коментарі для УПЛ ТБ. Він заявив, що на перебіг поєдинку повпливала більша кількість днів для відновлення у Шахтаря та назвав гравця своєї команди, який не вписався у гру.

Ми розуміли, що Шахтар буде свіжішим, два додаткові дні – це дуже багато в такій ситуації. Намагалися наситити середню ланку та використовувати швидкість на флангах. У першому таймі, на жаль, не увійшов до гри Брагару, тож одразу після перерви ми зробили заміну,
– сказав Шовковський.

Зазначимо, що в нинішньому сезоні Максим Брагару провів 15 поєдинків за "біло-синіх" у всіх турнірах, у яких записав на свій рахунок один гол.

До слова. Завдяки здобутій нічиї кияни залишилися лідерами УПЛ після 11 турів. "Гірники" наразі посідають четверте місце у турнірній таблиці.

Нагадаємо, що "Класичне" несподівано пропустив Микола Шапаренко. Як стало відомо після матчу, він за декілька годин до гри порізав плече скляними дверима.

Теги за темою
футбол Динамо Шахтар
Джерело матеріала
loader
loader