Росіяни окупували Гірник на Донеччині, звідки транслюється українське телебачення
Росіяни окупували Гірник на Донеччині, звідки транслюється українське телебачення

Росіяни окупували Гірник на Донеччині, звідки транслюється українське телебачення

У 2018-му в Гірнику побудували найвищу за часів незалежності телевежу, яка мала транслювати українські телепрограми на окуповані території.

27 жовтня росіяни окупували місто Гірник у Покровському районі Донецької області. Про це повідомляє портал DeepState.

У вересні 2018 року в Гірнику побудували нову телевізійну вежу висотою 190 метрів — найвищу за часів незалежності України. Вона була призначена для трансляції українських телепрограм на тимчасово окуповану територію Донецької області.

Перед повномасштабним вторгненням у Гірнику проживало більше 10 тисяч осіб.

За інформацією ГУР, станом на березень  на окупованих територіях росіяни встановили близько 2 тисяч мобільних вишок для поширення російського пропагандистського контенту.

Фото: телевежа у Гірнику / з відкритих джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Донецька область окупація
Джерело матеріала
loader
loader