Обман системи: як не платити за додатковий багаж у літаку
Обман системи: як не платити за додатковий багаж у літаку

Обман системи: як не платити за додатковий багаж у літаку

Додатковий багаж коштує доволі дорого. Але є спосіб, який допоможе зекономити. Про це повідомляє Закордон 24.

"Ніхто не дізнається": як зекономити на багажі

Перед тим, як скористатися цим лайфхаком, варто переконатися, чи справді вам не вистачає ручної поклажі й чи подбали ви про те, щоб зекономити місце в сумці.

У літак варто одягати кілька шарів одягу. Тож одразу радимо вбратися у найгабаритніші речі. До прикладу, не лише у легку кофтинку та куртку, а й не забути про светр. Це допоможе зекономити місце у ручній поклажі. Все одно "зайві" речі можна буде зняти під час польоту.

Якщо ви й так про це знаєте й навіть при такому розкладі місця у ручній поклажі не вистачає, то на допомогу прийде чохол для дорожньої подушки.

Вийміть вміст подушки, а всередину чохла покладіть речі, які вам знадобляться. Залежно від розміру чохла це може бути що завгодно – від кофтинок та джинсів й аж до верхнього одягу.

Як спакувати речі у чохол від подушки: дивіться відео

Звичайно, спиратися на таку подушку під час перельоту не так комфортно, як на звичайну, однак теж непогано. Особливо, якщо ви покладете туди м'який одяг, а не взуття.

Поїхали у відпустку, а гроші закінчилися? Не проблема – ваші рідні та друзі можуть перевести вам потрібну суму за лічені секунди через додаток TransferGo, з яким можна пересилати гроші поміж країнами Європи.

Джерело матеріала
loader
loader