Знайдена на м'ясному заводі на Рівненщині левиця померла від онкології, - поліція
Знайдена на м'ясному заводі на Рівненщині левиця померла від онкології, - поліція

Знайдена на м'ясному заводі на Рівненщині левиця померла від онкології, - поліція

Левиця, яку знайшли мертвим на сміттєзвалищі поблизу Костопільського м'ясо-кісткового заводу, померла власною смертю від онкології. Це підтвердили результати експертизи, повідомили у пресслужбі Рівненської обласної поліції.

– Згідно з актом ветеринарного посвідчення загибелі африканського лева, 2006 р.н., тварина померла внаслідок новоутворення у черевній порожнині, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, трупи всіх знайдених тварин на сміттєзвалищі Костопільського заводу було доставлено для утилізації на законних підставах. Правоохоронці з'ясували, що для цього є усі відповідні документи. Також у поліції оприлюднили результати експертизи, яка підтвердила діагноз мертвої левиці.

Напередодні місцеві пабліки опублікували знімок із мертвої левиці, яку виявили на сміттєзвалищі Костопільського м'ясо-кісткового заводу. Тоді користувачі соцмереж припустили, що тварина могла належати цирку, який нещодавно приїжджав до міста. Також на знімку було зображено трупи інших птахів або тварин.

Пізніше у Рівненському зоопарку заявили, що левиця була мешканцем їхньої установи. У заяві йшлося, що тварина померла від онкології, а труп був доставлений на утилізацію. В установі запевнили, що тривалий час доглядали хвору левицю, але врятувати її не вдалося. Також у зоопарку повідомили, що мають договір із Костопільським санітарним заводом на утилізацію померлих тварин.

Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region

  • 29 серпня поліція Миколаєва порушила кримінальне провадження з перевезення 339 кілограмів мертвих заморожених собачих туш у кузові вантажівки. Виявити моторошну знахідку правоохоронцям вдалося через те, що вантажівка потрапила в ДТП з мінівеном Fiat Doblo.
  • 28 жовтня стало відомо, що у селі Новослобідка Запорізької області сталася пожежа у притулку для тварин, де утримувалися десятки собак. В результаті живцем згоріли 10 тварин.
Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader