"Я можу так подивитися": Павло Зібров зізнався, чому його ревнує дружина
"Я можу так подивитися": Павло Зібров зізнався, чому його ревнує дружина

"Я можу так подивитися": Павло Зібров зізнався, чому його ревнує дружина

Марина Зіброва не звикла стримувати себе, якщо інтуїція підказує зле.

Читайте детальніше:

Співак і Народний артист України Павло Зібров і у свої елегантні 67 утримує позиції секс-символу української естради. І хоч дружині Марині, яка за сумісництвом є директором зірки, Зібров зберігає зворушливу вірність, час від часу вона все ж буває ревнивою.

Про це співак розповів в інтерв'ю Люкс ФМ. Він зазначив, що його дружина навіть звільняла з команди дівчат, якщо їй здавалося, що вони мають інтерес до Павла Миколайовича.

"Бувало, хтось на мене око може прикинути із балету чи бек-вокалісток. Вона сказала: "Так, мені ця дівчинка не подобається". Я: Так у неї ж хороший шпагат, розтяжечка! А Марина: "Вона не подобається. У неї очі такі, що вона тебе звабить у першій поїздці". Я кажу, що зрозумів", - поділився Зібров.

При цьому він зазначає, що ні краплі не шкодує про це, адже твердо переконаний, що такий послух перед дружиною - цілком природний. Тим паче коли його робота, як артиста, полягає в тому, щоб подобатися жінкам.

Також Павло Зібров зізнався, що абсолютно не ревнивий. А якщо хтось покладе око на його Марину, то з нахабою у співака розмова коротка: "Я не ревнивий. Якщо я бачу, що хтось моїй дружині підморгує чи якісь знаки подає, я завжди підходжу і "в дюндель". Бійок не було. Я можу так подивитися, що вони бояться мене. Все-таки дядько метр дев'яносто, спортивна статура, качаюсь..."

Хто такий Павло Зібров?

Павло Зібров - український співак, композитор, Народний артист України. Написав понад 500 пісень для себе та інших артистів. За свою кар'єру випустив 15 альбомів і більше 20 кліпів. На великій сцені з 1986 року.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Главред писав, що популярний україно-венесуельський шоумен Амадор Лопес готується стати батьком. Артист розкрив подробиці свого особистого життя сьогодні.

Також зірка "Ліги Сміху" і воїн Віктор Розовий розповів, ким працює під час реабілітації після поранення на фронті, та що думають про це фахівці, які допомагають йому відновлюватися.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader