"Фінансування ЗСУ": у РФ викрили позицію братів Меладзе і хочуть покарати
"Фінансування ЗСУ": у РФ викрили позицію братів Меладзе і хочуть покарати

"Фінансування ЗСУ": у РФ викрили позицію братів Меладзе і хочуть покарати

У країні-окупанті РФ "взялися" за братів Меладзе.

Коротко:

Російського популярного композитора Костянтина Меладзе і його брата співака Валерія Меладзе, які виїхали з РФ і мовчать про війну в Україні, перевірять на фінансування ЗСУ.

Глава ФПБК країни-терориста РФ Віталій Бородін заявив росЗМІ, що у Меладзе немає чіткої позиції щодо вторгнення РФ в Україну.

"Бізнес Костянтина Меладзе обов'язково попросимо перевірити. Потрібно дізнатися, як він звітує перед податковою. Якщо з'ясується, що є якісь порушення, виведення коштів за кордон, то потрібно перевіряти його на фінансування ЗСУ. Те, що вони покинули країну, відвернулися від неї, але продовжують заробляти, - це справжній плювок суспільству. Пора поставити жирну крапку в цій справі", - сказав Бородін.

Також Бородін завив, що брати Меладзе тільки заробляють на жителях терористичної Росії, але підтримують Україну. Як приклад Бородін навів корпоратив у Дубаї, під час якого Валерій Меладзе підтримав гасло "Слава Україні".

"Після цього не було жодних вибачень. Потрібно їх обох ставити в стоп-лист, ми спостерігаємо за їхньою діяльністю, і, в принципі, з братами вже ніхто не співпрацює в шоу-бізнесі", - сказав глава ФПБК РФ.

Хто такий Валерій Меладзе?

Валерій Меладзе - російський співак, музичний продюсер, телеведучий і актор; заслужений артист Російської Федерації (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008).
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. Після цього потрапив до "чорного списку" артистів, розкритого виданням "Агентство".

Валерій Меладзе - останні новини за темою

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Валерій Меладзе разом із сім'єю залишив Росію і переїхав до Іспанії. Щоправда, не заважає співакові й надалі заробляти в країні-агресорі - нещодавно зірка приїжджав до Росії.

А також, як раніше повідомляв Главред, Альбіна Джанабаєва займається в Іспанії вихованням молодших дітей від Валерія Меладзе. Нещодавно вона опублікувала фото своїх дітей - дочки Агати і сина Луки. Артистка зазначила, що діти вмовляють її завести собаку.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader