Дмитро Золотухін став радником міністра культури зі стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці
Дмитро Золотухін став радником міністра культури зі стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці

Дмитро Золотухін став радником міністра культури зі стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці

Ключовим для своєї праці Золотухін називає інтеграцію стратегічні комунікації з роботою громадських організацій та аналіз цільових аудиторій за межами України.

Виконавчий директор Інституту постінформаційного суспільства і колишній заступник міністра інформації Дмитро Золотухін став радником міністра культури та стратегічних комунікацій України з питань стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці. Про це Золотухін повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«Міністр культури та стратегічних комунікацій України дійсно підписав наказ про призначення мене радником з питань стратегічних комунікацій та міжнародної співпраці.

Ключовим для мене зараз є підтримка роботи профільного заступника міністра, якого мають призначити, забезпечення максимально можливої інтеграції роботи в сфері страткому з діяльністю організацій громадянського суспільства та робота в сфері аналізу цільових аудиторій, що за межами України.

Щоб не повторювати старі помилки, думаю, що необхідно зберегти усі напрацьовані практики, але водночас забезпечити їх інституалізацію досягнення синергетичних ефектів у роботі», — сказав Золотухін.

Дмитро Золотухін — експерт з питань інформаційних воєн та конкурентної розвідки. У 2015—2017 роках був радником Міністра інформаційної політики України з питань інформаційної безпеки, а в 2017—2019 — заступником міністра інформаційної політики України. У міністерстві відповідав за питання інформаційної безпеки, розбудови системи стратегічних комунікацій в Україні та реалізацію положень Доктрини інформаційної безпеки України.

У 2015 році заснував громадську організацію «Інститут постінформаційного суспільства». Створив всеукраїнський освітній проєкт з пошуку та обробки інформації «OSINT Academy». Під його загальною редакцією вийшло видання «Біла книга спеціальних інформаційних операцій проти України 2014—2018».

Матеріали Дмитра Золотухіна на «ДМ» читайте тут.

Фото: Дмитро Золотухін / прес-служба віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader