CEO Ford їздить на Xiaomi SU7 вже пів року: «Авто фантастичне, не хочу відмовлятися»
CEO Ford їздить на Xiaomi SU7 вже пів року: «Авто фантастичне, не хочу відмовлятися»

CEO Ford їздить на Xiaomi SU7 вже пів року: «Авто фантастичне, не хочу відмовлятися»

Генеральний директор Ford Джим Фарлі сказав у подкасті, що їздить на авто Xiaomi SU7 і йому дуже подобається.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! CEO Ford їздить на Xiaomi SU7 вже пів року: «Авто фантастичне, не хочу відмовлятися» - Фото 1

Xiaomi SU7 зовні схоже на седан Porsche Panamera та коштує близько $30 000 доларів США, а топова модель коштує приблизно $42 000. Джим Фарлі не уточнював, який саме варіант використовує, але, схоже, що йому дуже сподобалася автівка та її продажі.

«Цей автомобіль Xiaomi… фантастичний. Вони продають десять тисяч, двадцять тисяч на місяць. Я не люблю говорити про конкуренцію, але ми доставили [SU7] з Шанхаю до Чикаго, я їжджу на ньому вже пів року і не хочу від нього відмовлятися».

Серед автовиробників є нормальною практика випробовування автомобілів конкурентів для кращого розуміння їхніх пропозицій. Генеральний директор Rivian Ар-Джей Скаріндж нещодавно розповів, що його пікапи розбирають китайські виробники.

Xiaomi найбільш відома смартфонами та посідає друге місце у світі за їхніми продажами. Через стрімке зростання компанію свого часу називали «китайською Apple». Але, на відміну від Apple, вона все ж створила власний електромобіль — і, схоже, вдало. Проте влітку у Xiaomi казали, що потрібний час, перш ніж нова сфера бізнесу принесе прибуток.

Автомобіль SU7 повністю інтегрований з іншими продуктами Xiaomi — побутовою технікою, смартфонами тощо. Електрокар оснащений інформаційно-розважальною системою з 16,1” екраном, віддзеркаленою у смартфоні, та асистентом Xiaomi Pilot для допомоги водієві. Автомобіль може розганятися до 100 км/год за 2,7 с, перевершуючи час Tesla Model 3 на 3,1 с та, за твердженням компанії, долає 700 км на одному заряджанні.

Седан Xiaomi SU7 показали у листопаді 2023 року. Продажі стартували у березні 2024 року, але зіткнулися з затримками через підвищений попит.

Джерело: Gizmodo

Теги за темою
Xiaomi
Джерело матеріала
loader