Буде дуже боляче – 3 знаки зодіаку, яким в листопаді розіб'ють серце
Буде дуже боляче – 3 знаки зодіаку, яким в листопаді розіб'ють серце

Буде дуже боляче – 3 знаки зодіаку, яким в листопаді розіб'ють серце

Близнюки, Водолій та Риби, листопад буде складним місяцем, але це випробування дасть змогу поглянути на своє життя під новим кутом, пише LifeStyle24.

Близнюки

Близнюки зіштовхнуться з проблемою, що партнер вимагатиме великої кількості уваги, але через певні обставини не зможе її отримати. Тоді кохана людина не просто відкриється з нової сторони, а зірве справжню маску особистості, яку так ретельно приховувала. Близнюки будуть розгублені від такого розвитку подій, тому, можливо, приймуть рішення щодо завершення цих стосунків.

Буде дуже боляче – 3 знаки зодіаку, яким в листопаді розіб'ють серце - Фото 1

Гороскоп для Близнюків

Водолій

Потреба Водоліїв у стабільності призведе до того, що партнер раптово відмовиться від задуму щодо спільного майбутнього, а стосунки перетворяться на суцільний холод. Крім того, старі образи та замовчування деяких проблем можуть призвести до серйозного конфлікту, який розставить усі крапки над і.

Гороскоп для Водоліїв

Риби

У листопаді очікувані плани підуть коту під хвіст. Кохана людина в один момент стане ворогом, який не підтримуватиме, а лише загострюватиме ситуацію. Це може призвести до того, що Риби відчують себе самотніми та покинутими, а взаємини просто вичерпають себе.

Гороскоп для Риб

Джерело матеріала
loader