Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре
Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре

Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре

Ціна біткоїна перевалила за $68,000 і усі заговорили про наближення сезону альткоїнів, або альтсезону. Бо інвестори мріють про uptober. Але чи є зростання BTC першим дзвоником до стрибка інших криптовалют?

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре - Фото 1

Аналітики компанії Hashkey Capital вважають, що для початку нового альтсезону показник домінування BTC на ринку має піднятися до 62-70%. Ціна біткоїна — зрости до $76,000-$108,000. За оптимістичним сценарієм, сезон альткоїнів більш імовірний, якщо ціна біткоїна перевищить $80,000. Також має збільшитися співвідношення біткоїна до золота вище поточного рівня 23, та мусять повернутися премії на альткоїниАльтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре - Фото 2Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре - Фото 3Премія на альткоїни — це ситуація, коли на певних ринках або біржах ціни на альткоїни стають вищими, ніж на глобальних. Це свідчить про підвищений попит на альткоїни серед місцевих інвесторів. на південнокорейських біржах.

Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре - Фото 4

Наразі індекс домінації біткоїна, який відображає частку ринкової капіталізації BTC стосовно загальної ринкової капіталізації всіх інших криптовалют, становить 59%. Криптоаналітик Віллі Ву вважає, що наближення цього показника до 60% може означати послаблення альтсезонів.

Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре - Фото 5

Згідно з його висновками, у майбутніх циклах прибутки від альткоїнів будуть не такими значними, як це було раніше, що змінить підходи трейдерів.

Він зазначив, що криптовалюти з середньою і низькою капіталізацією «безумовно» будуть «накачуватися» після того, як ціна біткойна підскочила до $68,000 доларів, оскільки «інвестори прагнуть до прибутковості, що знаходиться вище на кривій ризику».

Крім того, на думку Ву, поточний 3-й альтсезон значною мірою зосереджений на мемкоїнах, які він назвав «знущанням з криптопростору».

Цікаво, що згідно з попереднім прогнозом Bitcoin-аналітика PlanB, якщо у жовтні Bitcoin досягає позначки $70 тис., а Дональд Трамп виграє президентські вибори у листопаді, це може стати переломним моментом. Ці та ще кілька факторів можуть підняти ціну BTC до $1,000,000 вже наступного року.

Альтсезон 2025 під загрозою? Чому 60% домінування біткоїна це не дуже добре - Фото 6
Джерело матеріала
loader
loader