29 жовтня Xiaomi представить флагманські смартфони та інші новинки
29 жовтня Xiaomi представить флагманські смартфони та інші новинки

29 жовтня Xiaomi представить флагманські смартфони та інші новинки

29 жовтня Xiaomi проведе презентацію, на якій анонсує та випустить 16 нових продуктів. Засновник компанії Лей Цзюнь підтвердив, що не всі пристрої будуть показані на сцені, частина з них відразу надійде у продаж.

Серед новинок, які компанія планує представити, будуть флагманські смартфони Xiaomi 15, планшети Pad 7, розумний годинник Watch S4, фітнес-браслет Smart Band 9 Pro та друга версія оболонки HyperOS. Також очікується запуск серії електросамокатів високого класу, розумних дверних замків та маршрутизаторів Wi-Fi 7.

Прес-конференція відбудеться 29 жовтня о 13:00 за київським часом та триватиме близько трьох годин. Лей Цзюнь зазначив, що нові флагмани Xiaomi 15 матимуть вищу ціну, оскільки “були внесені величезні поліпшення в усі аспекти”, включаючи новітній 3-нм процесор та 12 гігабайтів оперативної пам’яті в початковій конфігурації.

Дизайн Xiaomi 15 та 15 Pro вже був розкритий виробником. Обидва пристрої стануть першими на ринку з процесором нового покоління Snapdragon 8 Elite і отримають ультразвуковий сканер відбитків пальців.

На завершення, нещодавно з’явилася інформація про те, що Xiaomi “перекрила кисень” покупцям китайських версій своїх смартфонів. Це означає, що купивши девайс на платформах типу AliExpress, користувачі більше не зможуть перепрошити його програмне забезпечення на глобальну версію.

Теги за темою
Xiaomi
Джерело матеріала
loader