Він в якийсь момент просто втратив себе, – Анна Трінчер про ексчоловіка Олександра Волошина
Він в якийсь момент просто втратив себе, – Анна Трінчер про ексчоловіка Олександра Волошина

Він в якийсь момент просто втратив себе, – Анна Трінчер про ексчоловіка Олександра Волошина

Трінчер зізналася, що шукала чоловіка за звичкою, адже жила у співзалежних стосунках. У новому випуску програми "Ближче до зірок" вона розповіла, що не розуміла, як жити самій.

Анна Трінчер поділилася, що розлучення з Волошиним сильно її ранило. Водночас підсвідомо співачка шукала чоловіка, однак своє кохання тоді так і не зустріла.

Ходила на побачення, все це було… От, знаєте, коли ви приходите з побачення і запах не той, погляд не той, жарти не ті, все не те, і це тебе розбиває вщент,
– розповіла Трінчер.

Співачка пригадала, що у період розлучення її підтримувала мама Олександра Волошина – Олена Порхун. Жінка й досі спілкується з ексневісткою. Анна зазначила, що свекруха завжди була на її боці.

Стосовно мого колишнього чоловіка. Я думаю, що він в якийсь момент просто втратив себе і став не на той шлях. Але я завжди вірила у нього як у людину, і я вірю, що у нього знайдеться сила, може вже так і сталося, повернути себе собі,
– висловилася Анна.

Анна зізналася, що Олександр – це перший чоловік, якому вона сказала "так". Дівчина поділилася, що Волошин десь зламав її, але це стало каталізатором сильної версії співачки.

Анна Трінчер про Олександра Волошина: дивіться відео онлайн

Що відомо про стосунки Анни Трінчер та Олександра Волошина

  • Нагадаємо, що стосунки Анни Трінчер та Олександра Волошина розпочалися весною 2021 року. Вже у вересні наступного року пара одружилася, розпис відбувся у Києві.
  • Про розлучення зіркового подружжя стало відомо у листопаді 2023 року. Анна та Олександр намагалися подолати кризу у шлюбі, однак виправити ситуацію їм не вдалося.
  • Днями ж Олександр Волошин повідомив, що помирився зі своєю ексдружиною. Відомо, що блогер ще влітку втік з України та наразі перебуває на острові Балі. Він заявив, що саме там покращилися стосунки з Анною Трінчер. Волошин зізнався, що співачка досі відіграє важливу роль у його житті.
Джерело матеріала
loader