У зоопарку помітили міфічну істоту: ніхто не знаю, що це таке і звідки взялось
У зоопарку помітили міфічну істоту: ніхто не знаю, що це таке і звідки взялось

У зоопарку помітили міфічну істоту: ніхто не знаю, що це таке і звідки взялось

Невідомого звіра на прихованій камері нічного бачення помітили співробітники Бристольського зоопарку. Вони опублікували у мережі фотографію загадкової тварини.

Співробітники Бристольського зоопарку (Велика Британія) побачили на прихованій камері нічного бачення загадкову міфічну істоту з чотирма кінцівками. До цього упродовж кількох тижнів вони отримували низку повідомлень про "щось незвичайне", що ховалося на деревах. Однак ідентифікувати нового мешканця так і не вдалося, пише видання Metro.

"Поява цієї істоти є загадкою для нас у Бристольському зоопарку, особливо у передчутті Геловіна. У Шотландії є Лох-Несське чудовисько, можливо, ми відкрили ще одного таємничого звіра тут, у Бристолі?" — задається питанням Розі Сімс, менеджерка із взаємодії з громадськістю Бристольського зоопарку.

Співробітники Бристольського зоопарку не знають, що це за істота
Фото: Bristol Zoo

До речі, наразі Бристольський зоопарк переживає період трансформації. 78% тварин, якими опікуються співробітники закладу, перебувають під загрозою зникнення й включені у цільові природоохоронні програми. Мета звіринця полягає в тому, щоб до 2035 року цей показник зріс до 90% видів.

У Британії досить часто помічають містичних істот. Минулого місяця невідома істота накинулася на чоловіка, коли він плавав в озері. 39-річний Дункан Робертс називає той інцидент жахливим.

"Під час запливу я відчув удар — це було щось велике. У воді грає якась дивна енергія, глибина і темрява маніпулюють вашим розумом", — розповідає він.

Нагадаємо, вчені заявляють, що знайшли нову породу звіра — "догсім". Це щось середнє між собакою та лисицею. Тварину, яка гавкає, як пес, і любить гратися з іграшками, доставили до ветеринарної лікарні Федерального університету Ріо-Гранде-ду-Сул у Бразилії після того, як її збила машина у 2021 році.

А от спостерігачі за китами в Каліфорнії (США) намагалися виявити ссавців в океані, але натомість зловили дивну істоту з отруйними зубами — гліцеру. Укус тварини болісний навіть для людини, тож експерти не радять підносити пальці близько до її пащі, оскільки це може призвести до травми.

Теги за темою
фото Великобританія
Джерело матеріала
loader
loader