У грі S.T.A.L.K.E.R. 2 з'явився реальний трамвай на воді з-під Києва: де він пришвартований
У грі S.T.A.L.K.E.R. 2 з'явився реальний трамвай на воді з-під Києва: де він пришвартований

У грі S.T.A.L.K.E.R. 2 з'явився реальний трамвай на воді з-під Києва: де він пришвартований

Розробники гри S.T.A.L.K.E.R. 2 з компанії GSC викладають відео та світлини з локаціями, що формуватимуть оточуючий ігровий світ. Однією з них став старенький трамвай, що припаркований просто на болоті: локація є досить моторошною завдяки сугестивному саундтреку, палаючій діжці зі сміттям та загалом закинутому зовнішньому вигляду. Втім, такий трамвай існує в реальному світі - колись його перетворили на плавучу "дачу", а нині закинули на одній зі станцій з човнами біля Києва.

Про нову локацію у грі S.T.A.L.K.E.R. 2 написали ентузіасти зі спільноти "Бар "Апокаліпсис" у Facebook, присвяченій цій грі. Так, у дописі зазначено, що компанія-розробник GSC днями виклала одну з локацій майбутньої гри, старенький трамвай на воді. Саме відео досить моторошне: атмосферу створює саундтрек, і зовнішнє оточення - болото, палаюча діжка зі сміттям тощо.

"Схоже, що цей трамвай взятий з реально існуючого трамваю на воді, який розташований у Київській області. Фото цього незвичайного "річкового трамвая" були зроблені біля села Рожни на річці Десна. Колись цей звичайний трамвай був переобладнаний в плавучу дачу на воді, але зараз вона покинута і доживає свій вік в одній з бухт Рожнів", - написали у спільноті.

Дійсно, плавучий трамвай нині пришвартований біля села Рожни. А у коментарях під дописом користувачі дописали, що ще у 90-ті роки списані корпуси трамваїв ставили на понтони та тягли буксирами з заводу "Ленкузня" у Києві (на Рибальському півострові) до Прип'яті. Там їх використовували, як житло для охоронців та місця зберігання інвентаря - весел, кочетів, рятувального начиння та якорів.

464001624_1107366824728796_7658958202691823945_n.jpg (262 KB)

Додамо, що сама гра S.T.A.L.K.E.R. 2 ще далека від завершення. Фанати гри чекають на неї вже впродовж десятиліття - а розробник лише час від часу "розігріває" цікавість до неї, викладаючи відео чи світлини з ігрових локацій.

Джерело матеріала
loader