Це дуже дешевить: як не зіпсувати інтер'єр дому однією деталлю
Це дуже дешевить: як не зіпсувати інтер'єр дому однією деталлю

Це дуже дешевить: як не зіпсувати інтер'єр дому однією деталлю

Під час ремонту варто уважно обирати усі меблі та елементи майбутнього інтер'єру. Про те, як двері можуть зіпсувати навіть найкращий дизайн, розповіла користувачка тіктоку @shevelova.design.

Як обрати міжкімнатні двері

Міжкімнатні двері – це важливий елемент загальної естетики дому, то й не можна на них не зважати. Двері зі склом, дзеркалами чи іншими елементами – вже давно вважаються антитрендом. Вони візуально зроблять інтер'єр дешевим та старомодним.


Антитрендові міжкімнатні двері / Скриншот з відео

Краще обирайте двері прихованого монтажу, які зараз дуже популярні. Вони виконуються з різних матеріалів – фарби, тиньку, дерева. Все залежить від того, чим оброблена стіна поруч. Завдання цих дверей – максимально замаскуватися в інтер'єрі, щоб перехід між дверима та стіною був непомітний.


Так виглядають двері прихованого монтажу / Скриншот з відео

Однак важливо додати, що двері прихованого монтажу будуть коштувати дорожче. То ж якщо ви не хочете переплачувати, але й не бажаєте псувати ремонт старомодним дизайном, то оберіть двері з мінімальним лаконічним декором. Вони матимуть стильний вигляд і не втратять своєї актуальності з часом.


Актуальний дизайн міжкімнатних дверей / Cкриншот з відео

Джерело матеріала
loader