Голова МЗС Сибіга прибув з візитом до ПАР
Голова МЗС Сибіга прибув з візитом до ПАР

Голова МЗС Сибіга прибув з візитом до ПАР

Голова МЗС Сибіга прибув з візитом до ПАР

Він проведе низку перемовин з високопосадовцями.

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга прибув з дводенним візитом до Південно-Африканської Республіки. Упродовж 27 та 28 жовтня він проведе низку перемовин у Йоганнесбургу та Преторії, йдеться у повідомленні МЗС.

Зокрема, Сибіга проведе перемовини з міністром міжнародних відносин та співробітництва, а також головою комітету у закордонних справах нижньої палати парламенту. Окрім цього, очільник МЗС зустрінеться з українською громадою, експертною спільнотою, аналітичними центрами та науково-викладацьким складом Університету Преторії. 

Зазначається, що особливу увагу міністр приділятиме розвитку політичного діалогу між Україною та ПАР, формулі миру та взаємодії між країнами у рамках головування ПАР у G20 наступного року. Візит Сибіги завершує його турне арабськими та африканськими держави, до цього він відвідав Оман, Анголу та Єгипет.

Нагадаємо, під час свого візиту до Оману Сибіга взяв участь у церемонії відкриття українського посольства в оманській столиці Маскаті. Це вже восьма українська дипустанова, яка відкрилась з початку хвилі розширення дипломатичної присутності України в Африці та на Близькому Сході.

Джерело матеріала
loader
loader