Швидкий пиріг до чаю за 60 хвилин від "Мастер Шефа": готується просто та без проблем
Швидкий пиріг до чаю за 60 хвилин від "Мастер Шефа": готується просто та без проблем

Швидкий пиріг до чаю за 60 хвилин від "Мастер Шефа": готується просто та без проблем

Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці у Instagram запропонував смачний рецепт ягідного пирога за годину.

Цей пиріг із ягодами – ідеальне рішення для швидкого десерту, особливо восени, коли хочеться чогось затишного та теплого. Подавши його з кулькою морозива, ви зробите смак ще більш насиченим.

Для тесту: – 120 г борошна
– 100 г цукру
– 5 г розпушувача
– 100 г вершкового масла
– 125 г жирних вершків

Для начинки: – 400 г ягід (на ваш смак: малина, ожина, смородина, полуниця чи лохина)
– 5 г цедри апельсина
– 20 г кукурудзяного крохмалю
– 100 г цукру

Ягоди змішайте з цедрою апельсина, цукром та крохмалем, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. В окремій мисці змішайте усі потрібні інгредієнти для тіста. Влийте вершки і додайт натерте вершкове масло, замісіть тісто.

На лист, застелений пергаментом, викладіть ягоди, зверху розподіліть тісто. Після цього змастіть його вершками, посипте цукром і запікайте ще 10 хвилин.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво порадив, подавайте з морозивом чи улюбленим сиропом, можете взяти джем за бажання.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader