Популярний шоумен готується стати батьком
Популярний шоумен готується стати батьком

Популярний шоумен готується стати батьком

Амадор Лопес зізнався, що зараз відбувається в його особистому житті.

Україно-венесуельський співак і хореограф Амадор Лопес дуже важко переживав розставання зі своєю дружиною Світланою Шпильовою в 2019 році. Пара була разом 8 років.

Після розлучення шоумену стало скдадно довіряти людям, тому зараз він самотній. Про це Лопес розповів в інтерв'ю для Люкс ФМ.

Утім, нерозтрачене кохання дає про себе знати - артист мріє стати батьком, і навіть готовий усиновити дитину. До цього питання він ставиться відповідально, тож спершу він хоче облаштувати родинне гніздечко та знайти надійного партнера для виховання майбутнього малюка.

"Бажання досі є. Я готовий. По-перше, я хочу купити квартиру мамі, щоб у мене був мій дім, і хочу дружину, яка буде любити мене і буде любити це неймовірну дитину", - поділився Амадор.

Також він зізнався, що підтримує стосунки зі Світланою. Зараз у неї нова сім'я, в якій з'явилися діти. Лопес радий за колишню дружину, але все ж жалкує, що в їхній парі не було спільних малюків.

"Спілкуємося, коли є потреба і я дуже радий, що у нас гарні стосунки. Нечасто бачимося, але спілкуємося. У неї дуже красиві діти. Ревнощів не було, але мені дуже прикро, що у нас не вийшло народити спільну дитину. Я завжди буду радіти за неї", - зізнався Амадор Лопес.

Хто такий Амадор Лопес?

Амадор Хосе Лопес Родрігес - україно-венесуельський фехтувальник, хореограф і співак. Виконує пісні в стилях поп і техно, реп і реггі. У 2006 створив студію латиноамериканських танців у Києві та шоу-балет "Rumbero's", який працював із відомими зірками естради України. Співпрацював із шоу "Танці з зірками", "Танцюю для Тебе", Майданс-2 і "Фабрика зірок", повідомляє Вікіпедія. У лютому 2022 року став громадянином України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Главред розкрив причину, через яку українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко отримала важку травму ноги і тривалий час не могла танцювати.

Також танцюрист і захисник України Дмитро Дікусар вперше за довгий час вийшов на зв'язок і розповів, як відзначив свій День народження на фронті. Крім того він прокоментував нинішню ситуацію в країні.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader