"Нафтогаз" дав шанс економити на газі у зимовий період: що потрібно зробити
"Нафтогаз" дав шанс економити на газі у зимовий період: що потрібно зробити

"Нафтогаз" дав шанс економити на газі у зимовий період: що потрібно зробити

Українці мають можливість економити на оплаті газу цього опалювального сезону. Такий шанс своїм клієнтам надає газопостачальна компанія "Нафтогаз".

Кожен побутовий споживач може отримувати щомісячну знижку на блакитне паливо від "Нафтогазу" у розмірі 1%. Тож якщо загальний тариф становить 7,96 гривні за кубометр, то з урахуванням знижки вже 7,88 гривні.

Газ. Фото: скрін youtube

Якщо домогосподарство має індивідуальне опалення та з настанням холодів споживання газу збільшилося, то можна зменшити витрати. Наприклад, якщо за місяць було використано газу на загальну суму 1000 гривень, то зі знижкою сума до сплати становитиме вже 990 гривень. Тобто чим вищий рівень споживання, тим більше вдасться заощадити.

Як отримати знижку:

  • сплачувати за "блакитне паливо" до 15 числа поточного місяця;
  • проводити оплату в особистому кабінеті my.gas.ua або у чаті GASUA.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" наголосили, що знижка не підсумовується і автоматично застосовується наступного місяця після місяця, в якому було виконано умови для її отримання. При цьому знижка не нараховується, якщо споживач має заборгованість, тому оплачувати послуги слід повністю, з урахуванням копійок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, щоб не довелося платити за чужі помилки: газовики розповіли, що потрібно зробити після придбання житла.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит.

Теги за темою
Нафтогаз
Джерело матеріала
loader
loader