Ідеальна морква по-корейськи: простий рецепт від переможця "Мастер Шеф"
Ідеальна морква по-корейськи: простий рецепт від переможця "Мастер Шеф"

Ідеальна морква по-корейськи: простий рецепт від переможця "Мастер Шеф"

Переможець кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) показав, як у домашніх умовах приготувати смачну моркву по-корейськи.

Готується морква по-корейськи дуже просто та швидко, а виходить значно дешевше та смачніше, ніж магазинна.

Щоб приготувати ідеальну моркву по-корейськи, для заправки на 1 кг моркви "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський бере такі інгредієнти:

  • 7-8 зубчиків часнику
  • 5 ст.л. оцту
  • 1 ч.л. меленого коріандру
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ч.л. меленого чорного перцю
  • 120 г олії

Очищену моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи.

Щоб приготувати заправку, "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський пропонує два варіанти: або одразу одразу додаємо інгредієнти в миску до моркви, або спершу окремо робимо заправку, а потім додаємо її до моркви.

Дехто для приготування моркви по-корейськи розігріває олію, але переможець "Мастер Шеф" цього не робить, і виходить не менш смачно.

Змішуємо натертий або вичавлений через прес часник, мелений коріандр, сіль, перець, оцет, олію та цукор. Добре перемішуємо моркву, щоб маринад вкривав усі шматочки.

Моркву по-корейськи "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський перекладає в контейнер або банку та лишає на три-чотири години в холодильнику. За цей час вона добре промаринується та вийде неймовірно смачною.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Джерело матеріала
loader