Дочка Полякової виступила перед її концертом у Палаці спорту
Дочка Полякової виступила перед її концертом у Палаці спорту

Дочка Полякової виступила перед її концертом у Палаці спорту

Старша донька співачки Олі Полякової Маша заспівала на розігріві у матері у київському Палаці Спорту. Спадкоємиця артистки виступила перед її шоу разом зі своїм рок-гуртом "Шви". Про вихід дівчини на сцену оголосила сама Полякова у короткому відео, яке з'явилося на екрані на сцені. Кадри з концерту опублікували шанувальники зірки в Instagram.

Для предшоу Маша, яка взяла собі псевдонім Mary poppers, обрала світлий комбінезон зі змінною спідницею, доповнивши його білими панчохами з бантиками і чорними туфлями на підборах. Музиканти гурту вийшли на сцену з біло-чорним гримом на обличчі. Колектив представив глядачам запальні пісні, зокрема прозвучав трек "Шрами", який завірусився в мережі.

Дочка зірки пішла стопами матері і заснувала свій гурт "Шви" ще у 2021 році. Наприкінці минулого року Маша Полякова відновила діяльність колективу, який після початку повномасштабної війни був на паузі, і взяла собі псевдонім Mary poppers. У новому амплуа дівчина із гуртом навіть зіграла концерт в Одесі.

У липні 2022 року дочка Полякової вступила до музичного університету BMus у Лондоні, але через рік забрала документи та вступила до Київської консерваторії. У листопаді 2023 року Маша стала студенткою музичного коледжу Берклі в Массачусетсі, де також навчається Jerry Heil. Дівчина активно розвиває свій блог у соцмережах, який щомісяця приносить дохід до 100 тисяч гривень. На даний момент на її сторінку в Instagram підписано 175 тисяч людей, а в TikTok 361 тисяч користувачів.

Фото: instagram.com/mvz3pv

Фото: instagram.com/mvz3pv

Джерело матеріала
loader