Взяли перчик у супермаркеті та погодилися на зраду: у світі зрадники придумати власний "код" для пошуку коханців
Взяли перчик у супермаркеті та погодилися на зраду: у світі зрадники придумати власний "код" для пошуку коханців

Взяли перчик у супермаркеті та погодилися на зраду: у світі зрадники придумати власний "код" для пошуку коханців

Невірні люди стали трохи винахідливішими в тому, як вони знаходять своїх коханців на стороні, і ви навіть можете помітити їх у супермаркеті.

Схоже, що дні післяофісних тусовок та сусідських "ігор" залишилися в минулому, оскільки ті, хто шукає таємного партнера, звертаються до продуктових відділів у пошуках іншого коханця. Якщо ви чули про ананас на вітрині як знак для свінгерів, то це просто наступний ступінь еволюції цього. І прийшов він із Британії.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

У 2024 році зрадники - або потенційні зрадники - кладуть болгарський перець у візки, поки вони роблять покупки у продуктовому магазині. Навіщо, спитаєте ви? Це пов'язано не з вибором здоровішого способу життя, а з більш ризикованими рішеннями у відносинах.

У новій тенденції, яка набирає обертів, особливо на форумах сайту позашлюбних знайомств Illicit Encounters, код болгарського перцю сигналізує про те, що вони готові до роману.

Щоб показати, що ви полюєте за новими відчуттями, покладіть у візок два болгарські перці, що приверне увагу всіх, хто пов'язаний із "кодом".

Болгарський перець, скріншот: YouTube

Спірна тенденція виникла на форумі флірту Illicit Encounter, де один користувач розповів, що таке "код болгарського перцю" і як він може надати гостроти в "звичайному" місці, яким є супермаркет. Вони написали: "Це ідеально! Ніхто і не підозрює, що ваш щотижневий похід за продуктами може призвести до чогось набагато більше... шипучого".

Але якщо ви не бажаєте інтрижки і просто дуже любите болгарський перець, то не бійтеся. Овочі повинні бути складені певним чином, щоб подати сигнал про "код зради". Якщо ви хочете взяти участь у зухвалому тренді, то потрібно переконатися, що стебла перців спрямовані вниз.

Користувачі почали змовлятися, щоб переконатися, що вони можуть легко повторити тренд і не потрапити в просак. Після того, як ви помістили два болгарські перці - стеблами вниз - в візок, ви повинні попрямувати до відділу заморожених продуктів. Цей відділ виступає як місце "зустрічі".

Морозиво, супермаркет. Фото: скрін youtube

Раніше ми повідомляли, що покаталася на човні та залишилася без попи: дівчина тепер не зможе жити без калоприймача.

Джерело матеріала
loader