Вибори в США: співачка Бейонсе підтримала Гарріс, виступила з промовою на передвиборчому мітингу
Вибори в США: співачка Бейонсе підтримала Гарріс, виступила з промовою на передвиборчому мітингу

Вибори в США: співачка Бейонсе підтримала Гарріс, виступила з промовою на передвиборчому мітингу

Вибори в США: співачка Бейонсе підтримала Гарріс, виступила з промовою на передвиборчому мітингу

Також під час мітингу в Х'юстоні підтримку на адресу Гарріс висловила співачка Келлі Роуленд.

Американська співачка Бейонсе підтримала кандидата в президенти США від Демократичної партії Камалу Гарріс, виступивши з промовою на мітингу в Х'юстоні, штат Техас, у п'ятницю, 25 жовтня, повідомляє The Hill.

“Ми всі є частиною чогось значно більшого. Ми повинні проголосувати. Ви нам потрібні”, - сказала Бейонсе, зазначивши, що перебуває на цьому мітингу не як знаменитість, а як мати, яка хоче забезпечити своїм дітям свободу.

“Я тут як мати, яка глибоко піклується про світ, у якому живуть мої діти й всі наші діти, світ, де ми можемо вільно розпоряджатися своїм тілом, світ, де ми не розділені. Ми потребуємо вас. Ваш голос має силу і значення. Ваш голос - один із найцінніших інструментів, і ви нам потрібні”, - додала Бейонсе.

Крім того, під час мітингу в Х'юстоні підтримку на адресу Гарріс висловила співачка Келлі Роуленд, яка також заявила, що вже проголосувала за Гарріс на достроковому голосуванні.

32-разова володарка премії “Греммі” Бейонсе — одна з найвідоміших американських знаменитостей, яка підтримала Гарріс. Поява співачки на мітингу послідувала за серпневими чутками про те, що Бейонсе виступить на Національному з'їзді Демократичної партії, хоча цього так і не сталося. 

Втім, підтримка кандидатури Гарріс з боку Бейонсе не є чимось неочікуваним. Уродженка Х'юстона Бейонсе вже дала Гарріс дозвіл на використання пісні Freedom у передвиборчій кампанії віцепрезидента й закликала кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа припинити використовувати її пісню після того, як команда республіканця опублікувала відео з цією піснею.

У 2020 році Бейонсе підтримувала президента США демократа Джо Байдена. Співачка також підтримувала колишнього американського президента демократа Барака Обаму під час обох його виборчих кампаній.

Бейонсе — лише одна з "сузір'я" великих зірок з мільйонами шанувальників, які оголосили про підтримку Гарріс. Нещодавно на мітингу на підтримку кандидата від демократів виступив американський репер Емінем. Крім того, Гарріс підтримала і співачка Тейлор Свіфт — деякі аналітики припускають, що це матиме певний вплив на вибори, оскільки співачка може заохотити молодих шанувальників до голосування. Аналітики FT оцінили, яке значення може мати підтримка знаменитостей на виборах у Штатах.

А про передвиборчі американські розклади й можливі дії кандидатів у президенти Штатів щодо України в разі перемоги на виборах  — у статті “Останній дюйм. Все, що нам треба знати про вибори в США, шанси Трампа і Гарріс” розповідав експосол України в США Олег Шамшур.

Джерело матеріала
loader