Лукашенко переляканий, викрився його обман
Лукашенко переляканий, викрився його обман

Лукашенко переляканий, викрився його обман

Про це 24 Каналу сказав заступник керівника Об'єднаного перехідного кабінету Білорусі, керівник Народного антикризового управління Павло Латушко. Крім того, викрився багаторічний обман Лукашенка.

Чого боїться Лукашенко

Білоруський узурпатор постійно показував, що нібито Білорусь головний союзник Росії у питаннях безпеки та військової співпраці. Й тут раптом Північна Корея, яка далека від війни Росії проти України, відправляє свій спецназ на допомогу, а Лукашенко сидить у кущах.

Лукашенко переляканий через появу спецназу з КНДР у Росії настільки, що почав заперечувати цю інформацію. Зокрема, на саміті БРІКС, який днями відбувся у Казані, він сказав, що не вірить в залучення північнокорейських військ у війну в Україні й назвав це "нісенітницею",
– мовив керівник Народного антикризового управління.

Однак визнав, якщо заяви про відправлення військових з Північної Кореї до країни-агресора підтвердяться, то це "буде крок до ескалації конфлікту".

Водночас Владімір Путінне став заперечувати факт присутності військ з КНДР у його країні. А навпаки нагадав, що Росія та КНДР влітку 2024 року підписали угоду про стратегічне партнерство, яка передбачає надання допомоги у разі війни щодо однієї з країн.

Тут свідчення у Лукашенка й Путіна розійшлися. Лукашенко стверджує, що військ з Північної Кореї в Росії немає, а Путін фактично підтвердив цю інформацію,
– зазначив Латушко.

За його словами, зараз Кремль може прикриватися тим, що українські сили перебувають на території Курської області й це, мовляв, буде підставою відправити туди північнокорейські війська.

Зазначимо, керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко повідомив, що Росія може застосувати військових з Північної Кореї в Курській області. Це може статися вже до кінця цього місяця.

Джерело матеріала
loader