Картопляна запіканка по-новому: смачна та корисна страва з м'ясом від "Мастер Шефа"
Картопляна запіканка по-новому: смачна та корисна страва з м'ясом від "Мастер Шефа"

Картопляна запіканка по-новому: смачна та корисна страва з м'ясом від "Мастер Шефа"

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася, як зробити незвичайну та неймовірно смачну страву, яка обов'язково стане улюбленою у вашому домі.

В основі лежать баклажани та соковитий м'ясний фарш, які, у поєднанні з овочами, надають цьому рецепту особливої ​​вишуканості.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 800 г
  • Помідори – 350-450 г
  • Картопля – 600 г
  • М'ясний фарш – 350 г
  • Цибуля – 170 г
  • Кінза - 50 г
  • Панірувальні сухарі – 20 г
  • Молоко – 50 мл
  • Моцарела - 200 г
  • Топленое масло – 20 г
  • Томатне пюре – 200 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Чорний перець – ½ ч. л.
  • Коріандр – 1 ч.л. л.
  • Сухий часник – ½ ч. л.

Спосіб приготування:

Наріжте баклажани та картоплю тонкими слайсами та відваріть їх у підсоленій воді в окремих ємностях протягом 10-15 хвилин, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Підготуйте м'ясний фарш: додайте в нього панірувальні сухарі, замочені в молоці, спеції, цибулю, нарізану зелень і ретельно перемішайте.

Наріжте кружечками помідори. "Мастер Шеф" Литвинова додає, далі створіть "сендвічі", чергуючи шари картоплі, баклажанів, фаршу та помідорів.

Викладіть їх у форму (по колу для круглої форми або рядами прямокутної). Змастіть зверху томатним пюре і присипте тертою моцарелою. "Мастер Шеф" Литвинова помітила на завершення, запікайте закуску при 180 ° C протягом 35 хвилин.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader