Експерт назвав одну звичку, через яку у вашому авто може розмножуватись пліснява восени
Експерт назвав одну звичку, через яку у вашому авто може розмножуватись пліснява восени

Експерт назвав одну звичку, через яку у вашому авто може розмножуватись пліснява восени

Щоб запобігти утворенню проблемної речовини, Даррен Міллер з сервісу купівлі автомобілів BigWantsYourCar.com радить водіям не їсти і не пити в салоні автомобіля восени. Більше про це пише видання Express.

Чому не варто їсти та пити в авто восени

Мінімізація споживання їжі та напоїв у салоні автомобіля значно зменшує ймовірність появи цвілі. Навіть незначні розливи та крихти можуть створити середовище для росту плісняви,
– наголосив він.

За його словами, це відбувається тому, що органічні матеріали та рідини є ідеальним середовищем для розмноження плісняви. У разі розливу важливо негайно прибрати його, підкреслив експерт.

Експерт назвав одну звичку, через яку у вашому авто може розмножуватись пліснява восени - Фото 1Намагайтесь якомога рідше їсти в авто восени / Фото jcomp

Аналогічно, BigWantsYourCar.com також радить автомобілістам регулярно чистити салон протягом осіннього сезону.

Хоча все менше водіїв наважуються вийти на вулицю, щоб почистити свій автомобіль у холодну пору року, кілька хвилин з ганчірками можуть бути напрочуд ефективними у видаленні цвілі та запобіганні її появі знову.

Водії, які хочуть запобігти утворенню цвілі, можуть також використовувати осушувач повітря в салоні автомобіля на ніч. Або покласти на лобове скло невеликий мішечок чи шкарпетку з котячим наповнювачем, який вбиратиме вологу з повітря.

Нарешті, Даррен рекомендує регулярно використовувати систему кондиціонування повітря – ще один особливо ефективний спосіб запобігти утворенню плісняви.

Ефективне використання систем опалення та кондиціонування вашого автомобіля – це стратегічний підхід до контролю рівня вологості в салоні,
– наголосив він.

Ці системи призначені не лише для комфорту. Вони важливі для підтримання сухого та вільного від плісняви середовища. Тому важливо користуватись як системами опалення та кондиціонування, так і прислухатись до інших порад експерта. Вони допоможуть уникнути поширення плісняви у вашому авто.

Теги за темою
авто
Джерело матеріала
loader
loader