Apple повертає повзунок гучності на екрані блокування iPhone в iOS 18.2
Apple повертає повзунок гучності на екрані блокування iPhone в iOS 18.2

Apple повертає повзунок гучності на екрані блокування iPhone в iOS 18.2

Функції Apple Intelligence нарешті з’явилися на iPhone. Незважаючи на те, що Apple говорила про Apple Intelligence з WWDC 2024, тепер з оновленням iOS 18.2 ці функції з’явилися на підтримуваних пристроях. Користувачі можуть насолоджуватися такими функціями Apple Intelligence, як Genmoji, Image Playground та інтеграцією ChatGPT у Siri та інструменти написання в різних програмах на iOS.

Цікаво, що Apple також повертає функцію, яку було видалено після випуску iOS 16 у 2022 році. Примітно, що Apple прибрала повзунок гучності з екрана блокування iPhone, і він з’являвся лише тоді, коли користувач використовував AirPlay.

Тепер, після встановлення бета-версії iOS 18.2, користувачі можуть повернути цю можливість і контролювати гучність прямо з екрана блокування. Щоб увімкнути цю функцію, користувачам потрібно перейти в «Налаштування» > «Доступність» > «Аудіо та відео» та ввімкнути «Завжди показувати регулятор гучності».

Після ввімкнення цієї функції ви завжди бачитимете повзунок гучності на екрані блокування під час використання навушників або будь-якого пристрою Bluetooth, навіть якщо використовувати вбудований динамік iPhone.

У новинах, пов’язаних з iOS 18.2, Apple також додає функцію Visual Intelligence, схожу на Google Lens. Ця функція надає користувачам більше інформації, коли вони спрямовують камеру на що-небудь. Ця функція може читати текст на зображеннях і також використовувати дані про місцезнаходження на зображеннях.

Цю функцію можна використовувати з Пошуком Google або ChatGPT для отримання більш детальної інформації. Щоб отримати доступ до цієї функції, користувачеві потрібно утримувати нову кнопку керування камерою на екрані блокування та зробити фотографію, щоб дізнатися більше про неї.

Джерело матеріала
loader