Громадянське суспільство планується залучити до роботи над внутрішнім Планом перемоги, - Зеленський
Громадянське суспільство планується залучити до роботи над внутрішнім Планом перемоги, - Зеленський

Громадянське суспільство планується залучити до роботи над внутрішнім Планом перемоги, - Зеленський

Таке рішення було прийнято на нараді президента з військовими та представниками влади, яка відбулася за підсумками нещодавньої зустрічі Володимира Зеленського з представниками громадянського суспільства.

Громадянське суспільство планується залучити до роботи над внутрішнім Планом перемоги. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму офіційному телеграм-каналі.  

«Провів тривалу нараду – військові, розвідка, секретар РНБО, урядовці, Офіс – за підсумками нещодавньої зустрічі з представниками громадянського суспільства. Ключові питання – про те, що зараз поки обмежує можливості України, і як їх можна вирішити. Плануємо залучити громадянське суспільство до роботи над внутрішнім Планом перемоги», - написав Зеленський. 

Президент також доручив ГУР разом із СБУ «особливо зайнятись питаннями щодо визволення з російського полону цивільних осіб», оскільки, за його словами зараз по цьому результати недостатні. 

резидент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками громадських організацій, що працюють у сфері міжнародної політики, адвокації, захисту прав людини, безпеки та оборони. Під час зустрічі йшлося про зовнішній та внутрішній План перемоги. Це була перша широка зустріч президента з діячами громадянського суспільства з початку повномасштабної війни. На ній були присутні представники двох десятків організацій громадянського суспільства.

На зустрічі обговорювалося широке коло питань, зокрема просування Плану перемоги через публічну дипломатію, розвиток власного ВПК, посилення санкцій, зокрема щодо танкерного флоту, повернення полонених, підтримку ветеранів, ротацію військовослужбовців і  рекрутинг, захист демократії, якість урядування

Фото: телеграм-канал Володимира Зеленського

Читайте також
Подолати освітню нерівність. Програми ГО «Навчай для України»
Поїхати чи лишитися: як зберегти громади на третьому році повномасштабної війни
Історія успіху маленьких міст із великою молоддю
Від правозахисту до культурних проєктів: як українські ОГС борються за наш Крим
Підсумки кампанії «Разом діємо». Як ЄС надає підтримку громадянському суспільству і незалежним медіа в Україні
Дослідження ІСАР «Єднання»: Щонайменше 84% громадських організацій стикалися з періодами сповільнення чи занепаду
Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
Долучитись
Теги за темою
війна Володимир Зеленський російська агресія Офіс Президента
Джерело матеріала
loader