Затримано підпалювачів, які виконували замовлення РФ у трьох областях
Затримано підпалювачів, які виконували замовлення РФ у трьох областях

Затримано підпалювачів, які виконували замовлення РФ у трьох областях


Затримано п’ятьох диверсантів, які палили об’єкти Укрзалізниці та Укрпошти за вказівкою росіян.


Служба безпеки затримали ще п’ятьох поплічників російських спецслужб, які вчиняли підпали у Київській, Вінницькій та Сумській областях. Про це пресслужба СБУ у п’ятницю, 25 жовтня.
 
Для організації диверсій спецслужби РФ дистанційно залучили місцевих безробітних, які шукали “легких” заробітків у Telegram-каналах.
 
Так, на Київщині затримали двох мешканців Фастова віком 25 та 29 років, які підпалили місцеве відділення Укрпошти та об’єкти Укрзалізниці.
 
Загоряння фігуранти знімали на камеру мобільного телефону для “звітності” перед російським куратором, а потім безуспішно намагалися втекти з місць злочинів.
 
На Вінниччині “по гарячих слідах” затримано пару, яка спалила дві релейні шафи сигнальних установок, що регулюють рух на важливих ділянках Укрзалізниці.
 
Фігурантами є двоє рецидивістів з міста Гнівань: 28-річна жінка, яка мала судимість за підробку документів, та її 29-річний знайомий, що раніше відбував покарання за крадіжку.
 
У Сумах затримали 27-річного місцевого мешканця, який підпалив дві релейні шафи залізничного сполучення та готував наступні диверсії в обласному центрі.
 
Усім затриманим повідомлено про підозру в диверсії, вчиненій в умовах воєнного стану.

 
Нагадаємо, в Одесі поліція затримала двох підпалювачів об’єкта електроенергетики. Зловмисники облили легкозаймистою рідиною і підпалили електропідстанцію в Хаджибейському районі міста.

Затримано підпалювачів, які виконували замовлення РФ на Полтавщині



Теги за темою
СБУ Київська область
Джерело матеріала
loader
loader