Повалені дерева та люди за вікном: серіал жахів "Ззовні" став новим трендом у тіктоці
Повалені дерева та люди за вікном: серіал жахів "Ззовні" став новим трендом у тіктоці

Повалені дерева та люди за вікном: серіал жахів "Ззовні" став новим трендом у тіктоці

Серіал "Ззовні" вийшов у 2022 році, а зараз виходять нові серії третього сезону. Це й стало причиною того, що у мережі завірусився новий тренд. У матеріалі Show 24 розповідаємо деталі про серіал, як стати частиною тренду та що відомо про трек, який став родзинкою історії.

Сюжет серіалу та тренд у тіктоці

Історія розповідає про невелике місто, яке знаходиться у лісовій зоні. Спершу може здатись, що все нормально, однак ця думка є оманливою. Жити нормальним життям мешканці можуть лиш до заходу сонця, а на ніч вимушені покинути вулиці та зачинити всі вікна й двері, якщо хочуть вижити.

А причиною такої поведінки є монстри, які змінюють свою подобу, а після зустрічі з ними люди просто не виживають. Крім того, навіть зачинений будинок не є надійною схованкою, адже монстри можуть змусити людей відчинити двері чи вікна, щоб вони змогли увійти й зробити свою справу.

"Ззовні" (2022) (1-й сезон) | Трейлер українською: дивіться відео онлайн

Цікавим є і той факт, що усі люди дивним чином опинились у цьому містечку. Вони навіть позбавлені можливості виїхати звідти, адже всі дороги магічним чином перетворюються на суцільний круг, з якого неможливо виїхати. Крім того, траса перекрита поваленими деревами.

Сюжет цієї історії настільки сподобався публіці, що вони вирішили створити спеціальний тренд. Люди публікують відео з поваленими деревами на дорозі, але найпопулярнішим варіантом залишається сюжет, коли одна особа перебуває в будинку, а до вікон і дверей наближаються "незнайомці", які символізують тих монстрів із серіалу.

Додамо, що цей тренд ідеально впишеться до атмосфери свята Гелловіну.

Що відомо про трек

Мало хто знає, що оригінальна версія пісні була написана у 1955 році, а виконувала її акторка та співачка Доріс Дей. У дебютній версії співалось про дівчинку, а мотив був доволі радісним.

Whatever Will Be, Will Be (Que Sera, Sera) – Doris Day: слухайте онлайн

В оновленій версії, яку виконує американський альтернативний рок-гурт, йдеться про хлопчика, а ритм пісні став дещо сповільненим і страхітливим.

Pixies – Que Sera Ser: слухайте онлайн

Цікавий факт, що цей трек виконували жителі Спрингфілду у 6 сезоні в серії "Bart's Comet".

Тож, якщо вас зацікавила історія, то можете розбавити вечір за переглядом гарного серіалу, а пізніше зняти тікток, щоб повністю зануритись в атмосферу жаху.

Теги за темою
музика
Джерело матеріала
loader
loader