Перше Ель-Класіко сезону: онлайн-трансляція матчу Реал – Барселона
Перше Ель-Класіко сезону: онлайн-трансляція матчу Реал – Барселона

Перше Ель-Класіко сезону: онлайн-трансляція матчу Реал – Барселона

У суботу, 26 жовтня, в Мадриді відбудеться центральний матч чемпіонату Іспанії 2024-2025. В рамках 11 туру Ла Ліги Реал прийматиме Барселону, повідомляє 24 Канал. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.

Перше Ель-Класіко в сезоні

Каталонці успішно розпочали нову кампанію. Влітку команду очолив Гансі Флік і під його керівництво "блаугранас" виграли 11 з 13-ти матчів у всіх турнірах. У Ла Лізі Барселона захопила лідерство, випереджаючи Реал на три бали.

Мадридці ж досі не програвали в чемпіонаті, але через три нічиї команда Анчелотті йде другою. До першого дербі в сезоні команди підходять не в найкращому кадровому стані.

Мадридці знову втратили свого основного воротаря Тібо Куртуа, тому в дербі має взяти участь Андрій Лунін. Також в лазареті "бланкос" Давід Алаба, Дані Карвахаль та Родріго. У Барселони ж недоступні Марк-Андре тер Штеген, Андрес Крістенсен, Роналд Араухо та Ферран Торрес.

Де дивитися

Матч Реал – Барселона онлайн можна буде подивитися на ОТТ-платформі MEGOGO. Початок поєдинку – 26 жовтня о 22:00 (за київським часом). Перед грою транслятор організує студію з експертами, які обговорять зустріч на "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі Реал – Барселона. Тут також будуть опубліковані відео голів та огляд всього матчу з найцікавішими його моментами.

Теги за темою
Реал
Джерело матеріала
loader
loader