Оля Полякова розповіла про курйоз доньки в США: Відрахували з університету
Оля Полякова розповіла про курйоз доньки в США: Відрахували з університету

Оля Полякова розповіла про курйоз доньки в США: Відрахували з університету

Співачка Оля Полякова розповіла, як її старшу доньку Машу ледь не вигнали із музичного вишу до США. У YouTube-шоу "20:23" Євгенія Яновича артистка зізналася, що коли її спадкоємиця вирушила на навчання до коледжу Берклі, її спочатку не пустили до країни через анульовану візу, а також відрахували з університету.

- Моя Маша вступила до Берклі. Це дуже класний виш в Америці. Це найкращий музичний вуз у світі. Вона туди вступила ще 1,5 року тому і збиралася їхати, але мала операцію і вона залишилася. Ось так рік минув і Маша мала їхати до США. Але вона вирішила, що в неї тут купа якихось своїх справ. Коротше, коли вона приїхала до Бостона, дзвонить мені о четвертій годині, кажучи: "Мамо, мене не пускають в країну". Я питаю чому. Вона відповідає: "Я не знаю, мене тримають тут, не дають говорити. Можеш якось розібратися?" Я піднімаю на вуха весь Бостон і всіх, хто там є. Вони мені кажуть: Якщо вона там сидить і її не випускають, це неможливо. Пізніше вона мені дзвонить і каже: "Мама мене пустили до країни за тією туристичною візою, яку я втратила, а студентську мені анулювали", - поділилася зірка.

Як виявилося пізніше, університет погоджує студентську візу для учнів, але якщо ті не з'являються на навчанні до певної дати, їхні документи автоматично анулюються.

- В університеті її запитали, де вона була. Маша відповідає: "Дома". Їй у відповідь: "Ну, ви не приїхали вчасно і вашу візу анулювали, а вас відрахували з університету". Я потім у неї спитала: "Маша, а як так вийшло?" Вона сказала: "Мам, я не знаю, я написала їм листа, що я буду пізніше. Я попередила". А там така тема, що не пов'язані департаменти. Якщо тобі університет узгоджує студентську візу, а ти не приїжджаєш до якогось числа, то вона автоматично анулюється. Коротше, вона приїхала до правової держави, розвернулася і приїхала додому. Але все гаразд. Усе зробили, відновили. За два місяці вона поїде на наступний курс, – уточнила артистка.

У липні 2022 року дочка Полякової вступила до музичного університету BMus у Лондоні, але через рік забрала документи та вступила до Київської консерваторії. У листопаді 2023 року Маша стала студенткою музичного коледжу Берклі в Массачусетсі, де також навчається Jerry Heil. Дівчина активно розвиває свій блог у соцмережах, який щомісяця приносить дохід до 100 тисяч гривень. На даний момент на її сторінку в Instagram підписано 175 тисяч людей, а в TikTok 361 тисяч користувачів.

Оля Полякова розповіла про курйоз доньки в США: Відрахували з університету - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader