Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер

Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер

Новинку під назвою Mitsubishi DST презентували на Філіппінах. У компанії кросовер позиціонують як бюджетну альтернативу Outlander. Наразі вона перебуває у статусі концепту, але вже незабаром у неї з’явиться серійна версія.

Mitsubishi DST побудований на подовженій платформі кросовера Xforce і в плані дизайну схожий на донора. Він отримав кутастий кузов з різкими рубаними лініями, довгим капотом, вираженою передньою частиною з Т-подібними фарами, широкою решіткою радіатора і масивним бампером, а також вираженими крилами. У автомобіля замість дзеркал заднього виду встановлені камери, присутній характерний для цього сегмента обвіс з темного пластику, широкі колісні арки, оригінальні задні ліхтарі та панорамний дах.

Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 1

Салон нового кросовера виглядає не менш стильно. У його оснащення увійшла повністю цифрова кабіна, центральна футуристична консоль і нове двоспицеве ​​рульове колесо. Передні сидіння отримали убудовані столики на спинках, а пасажири другого ряду – власний клімат-контроль. Що стосується третього ряду сидінь, він займає більшу частину вантажного простору, залишаючи трохи місця для багажу.

Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 2

У Mitsubishi не розкрили інформацію про силову установку. Очікується, що DST оснастять 1,5-літровим двигуном потужністю 105 к.с., який працює у парі з варіатором, що приводить у рух передні колеса. Серійна версія моделі дебютує на початку року і тоді її відправлять у виробництво.

/
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 3
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 4
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 5
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 6
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 7
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 8
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 9
Mitsubishi презентував новий 7-місний кросовер - Фото 10
Джерело матеріала
loader
loader