Киянин виявив у центрі столиці уламки ворожого дрона
Киянин виявив у центрі столиці уламки ворожого дрона

Киянин виявив у центрі столиці уламки ворожого дрона

Киянини, після чергової нічної атаки російських дронів на столицю, виявили уламки збитого безпілотника прямо в центрі міста. Про це повідомила пресслужба Муніципальної охорони міста.

Киянин виявив у центрі столиці уламки ворожого дрона (фото) фото 1

Як зазначається, інцидент стався на оглядовому майданчику біля Арки Свободи українського народу. Перехожий помітив підозрілий предмет і викликав муніципалів. Прибувши на місце, правоохоронці підтвердили, що це уламки російського дрона-камікадзе, ймовірно, «Шахеда».

Киянин виявив у центрі столиці уламки ворожого дрона (фото) фото 2

Територію обстежили вибухотехніки та поліцейські. На щастя, виявлений фрагмент не становив небезпеки. Однак, для фіксації чергового воєнного злочину РФ, деталі дрона були передані поліції Подільського району.

Раніше повідомлялося, що у мережі з'явилося фото наслідків падіння уламків в одному з районів Києва. Глава Дарницької РДА у Києві Микола Калашник повідомив, що вогонь був незначним, він опублікував відповідне фото.

За його словами, на столицю баражуючі боєприпаси заходили двома великими хвилями.  «Було виявлено та у різний спосіб (ППО, РЕБ тощо) знешкоджено до півтора десятка дронів ворога, що загрожували столиці», – уточнив він.

Джерело матеріала
loader
loader